Nurmijärven moottorikerho ry.

"Rentoa pöristelyä 1979 alkaen."

 
 

Perttulan Pöräys 2013

 


XII Perttulan Pöräys SML SM-Endurossa lauantaina 14.9. ajaa A- ja B-luokat ja samalla ratkaistaan kerhojoukkueiden Suomen Mestaruus.

Sunnuntaina 15.9 reitille pääsevät D-luokka Lady-cupin päätöskilpailussa ja C-luokat. Ja huomioikaa ettei jälki-ilmoittautuneita oteta kilpailuun mukaan.

Kilpailukeskus


Kilpailukeskus siirtyi päällekkäis varauksen johdosta ja uusi keskus on: Lukkarin koulu, Punamullantie 18, 01900 Nurmijärvi

Kilpailukutsu


http://www.kisat.moottoriliitto.fi/kutsu.php?id=2180&&page=5


Ilmoittautuminen


http://www.fin-enduro.com/kilpailut.php?id=590


Paikan päällä ilmoittautuminen alkaa molempina päivinä 8.30 ja katsastus 8.45.

Joukkuemaksu /joukkue on 30€ joka maksetaan paikanpäällä. Lisämääräyksestä ja Kalkun sivuilta löytyy ohjeet joukkueilmoittautumiseen.

Tiimipaikkojen varaukset huoltoalueelle: perttulan.porays@gmail.com

 

Majoittautuminen


Nurmijärven moottorikerho on neuvotellut kilpailun ajalle majoituspalveluja Kiljavanrannasta, josta halukkaat voivat suoraan kysellä huoneita. Mainitse varauksessa "SM-enduro" http://www.kiljavanranta.fi/hotelli/

Terveisin,
Marko Koskela
Kilpailun johtaja


MaastokokeetReittikartta

Aikataulut

MK1 Sherco, 6km vaihteleva maastokoe metsässä ja hakkuuaukealla. Monipuolista maastoa ja haasteita sisältävä pätkä.

MK2 Mitas, 7km metsäpätkä missä saa ajaa tarkasti. Alku pellon reunoja ja sitten hvanhan hakkuun kautta metsän ja maankaatopaikan kautta maaliin.

MK3 RacingBike, pelto pyöritysta ja metsän kautta crossiradalle ja metsän kautta takaisin pellolle, pituus tarkentuu vielä kun saadaan pelto valmiiksi.